Fashion & Photo Studio

STRIKE A POSE, studio de fotografie de moda, iti propune o experienta unica la care viseaza fiecare femeie. Este acea aventura care te transforma dintr-o femeie obisnuita cu o cariera in avocatura, contabilitate sau alt domeniu, in model pentru o zi. Chiar daca masurile bustului, taliei si soldurilor nu sunt 90-60-90, noi demonstram in fiecare zi ca frumusetea nu inseamna perfectiune si standarde imposibile impuse de revistele glossy sau de media. Cu ajutorul nostru poti fi protagonista unei sedinte foto tematice intr-un decor special sau in studio, cu styling vestimentar in tendinte, coafura si machiaj ca de catwalk, toate potrivite personalitatii tale. Frumusetea inseamna in primul rand atitudine, iar noi iti propunem un exercitiu de stil si de expresivitate.

Ce vor femeile?

Orice femeie vrea fotografii in care sa arate tanara, frumoasa, slaba. Cu ajutorul unei echipe de specialisti aceste deziderate sunt realizabile. Machiajul, coafura, vestimentatia, postura, toate acestea sunt esentiale cand vorbim despre o sedinto foto reusita.

Cum pregatim o sedinta foto?

De preferat, stabilim o intalnire inainte de fiecare sedinta foto, daca aceasta nu este posibila din motive obiective, exista o corespondenta pe email si cateva convorbiri telefonice. Avem intotdeauna un brief cu poze, un mood board, un dosar cu referinte care ne ajuta sa ne canalizam creativitatea in functie de dorintele si personalitatea clientelor.

Cat dureaza?

In functie de numarul de cadre si de tinute o sedinta foto poate dura intre 3 ore si 8 ore; cand vorbim despre o sedinta foto este greu sa impui o limita de timp. Lucram cu foarte multe variabile: incepand de la dispozitia modelului, lumina daca este vorba despre cadre outdoor, pana la acea suvita care intr-un anumit moment trebuie sa fie intr-o anumita pozitie. Facem totul cu pasiune si ne oprim cand si modelul si noi suntem sigure ca am obtinut cadre memorabile.

Cate tinute?

In medie lucram cu trei tinute de baza, dar adaugam permanent cate un mic accesoriu sau un element de recuzita; o sedinta foto este ca un fluviu de care ne lasam purtati, ghidati fiind de imaginatia creatoare.

Outdoor sau indoor?

Lucram in studio sau in diferinte locatii indoor, cat si outdoor cand ne permite vremea. Locatia se stabileste dupa o discutie detaliata cu modelul nostru in functie de preferinte, concept, tinute, menirea fotografiilor.

“Moda nu inseamna doar rochii. Moda este in cer, pe strada, moda este legata de idei, de modul in care traim, de tot ceea ce ne inconjoara.” Coco Chanel

Online Promoters